Debatt: Hva skjer med Oslos uteliv? (Etterfest: Gymmen)

blåbilde NATT&DAG inviterer til debatt om Oslos uteliv i samarbeid med Litteratur på Blå.

Det siste halvåret har populære utesteder som Fisk & Vilt og Ginger mistet skjenkebevillingen og BLÅ har også problemer med å få fornyet sin. Samtidig har politiet plutselig begynt å nekte kebabsteder å holde åpent etter halv fire, og brannvesenet melder om rekord i utrykninger til tørrstekte frossenpizzaer. Hva skjer egentlig med Oslos uteliv om dagen? Driver politi og kommune en vendetta mot populære utelivsvaner? Hater de hiphop og kebab? Eller handler problemene om at Oslos utelivspublikum rett og slett ikke kan oppføre seg?

Politiet og Næringsetaten snakker varmt om sine antidiskrimineringstiltak,men hvordan fungerer det i praksis? Blir utesteder som samarbeider med politiet straffet for det? Hva er egentlig linja i Oslos uteliv og hva kan vi gjøre for å hindre en utvikling mot at bare hvite hipstere befolker byen på nattestid? Hva slags uteliv vil vi ha i Oslo?

I panelet: Geir Lippestad og Sandeep Singh. Vi oppdaterer fortløpende med resten av deltakerne. Ordstyrer: NATT&DAGs debattredaktør Vilde Imeland.

************** ETTER debatten blir det selvfølgelig HIPHOP, levert av jentene i GYMMEN. Førstemann til å grinde på Lippestad!

Inngang: 50 kr