Debutantene kommer!

debutanter Det blir stadig lysere ute og det er på tide å ta fatt på bokvåren. Litteratur på Blå-redaksjonen har invitert to av årets debutanter til å invitere to andre debutanter. Tirsdag 14. mars møtes de på Blå for å presentere hverandres bøker. Hver forfatter presenterer én av de andres tekster, før forfatterne leser høyt fra sine egne utgivelser.

Debutantene som bidrar, er:

Erik Eikehaug (f. 1982) debuterte i januar med boken James Franco spytter når han snakker. Eikehaug har studert nordisk litteratur i Oslo, og Creative Writing and Publishing ved Kingston University.

Tobias Nordbø (f. 1989) debuterte i januar med boken Hasj og Høykultur. Nordbø har studert litteraturvitenskap i Oslo og arbeider som humortekstforfatter.

Maia Kjeldset Siverts (f. 1990) debuterte i år med kortprosa-samlingen Det ble en rotte!. Siverts har gått på Nansenskolen og Skrivekunstakademiet i Hordaland. Hun bor i Oslo.

Therese Tungen (f. 1977) debuterer i år med novellesamlingen Ein gong var dei ulvar. Boka lanseres dagen etter arrangementet på Blå. Tungen er forlagsredaktør i Samlaget og har tidligere virket som litteraturkritiker.

CC: 50 kr, kort og kontant.