Litteratur på Blå søker nye medlemmer

Vil du være med på å arrangere Litteratur på Blå? Som Oslos eldste litteraturscene går vi inn i vårt femte år, og vil til høsten lage det beste jubileumsprogrammet noensinne. Vi søker nye redaksjonsmedlemmer som kan sette sammen et spennende og variert program sammen med oss. Se litteraturpabla.no for vårens program og informasjon om Litteratur på Blå.

Vi gjør dette i idealismens tegn, så det er dessverre ikke lønnet arbeid (men det er heller ikke veldig mye jobb, og veldig morsomt). Arbeidet er svært lærerikt, spennende og gir mye erfaring med litteraturarbeid. Hvert redaksjonsmedlem har hovedansvar for to kvelder utover høsten og hovedarbeidet vil skje i august/tidlig september. Vi ønsker også å inkludere de nye så fort som mulig, så deltakelse i mai før vi tar sommerferie er ønskelig.

Dersom dette høres interessant ut, ta kontakt med oss på redaksjon@litteraturpabla.no innen fredag 27. april. Skriv litt om deg selv og hva du har gjort, og fortell oss om et par-tre ideer du har til arrangementer.