Sommeravslutning på Blå

sommerfest blå nett Det er snart sommer, kveldene er lyse, luften forholdsvis varm, litteratur på Blå avslutter årets sesong med en knippe gode opplesere.

Anna Kleiva (f.1985) debuterte i 2011 med ti liknande versjonar og er nå ute med sin andre bok vårar. Hun har gått på forfatterstudiet i Bø, skrivekunstakademiet i Bergen og studerer nå fransk ved UIO.

Amalie Kasin Lerstang(f.1988) debuterte i 2014 med romanen Europa. Hun er redaktør for tidsskriftet fanfare og med i produksjonsselskapet SELSKAP.

Victoria Kielland, født 1985, opprinnelig fra Fredrikstad, bor i Oslo. Hun er en av initiativtakerne til skrivekollektivet A.K.R.O.N.Y.M.. I lyngen er hennes første bok.

Endre Ruset (f.1981) debuterte med boken ribbeinas vingespenn i 2001 og har siden det utgitt kims lek i 2005, er aktuell med ny bok på kolon i 2014. Har tidligere vært kunstnerisk leder for norsk litteraturfestival.

Mariann Aaland er født i 1981. Hun er oppvokst på Gvarv i Telemark og er nå bosatt i Oslo. Aaland har studert ved Forfatterstudiet i Bø og i Tromsø, og var den eneste debutanten i det første nummeret av norske Granta. Det var stille, det snødde er hennes debutroman.