Åpningsarrangement: Papirløs kunst

Kunstneriske passLitteratur på Blå flytter inn i Palestinerleiren! Hva skjer når kunstinstitusjoner blander seg inn i norsk innvandringspolitikk? Hvorfor gjør de det? Hva betyr det for de papirløses politiske kamp at de blir gjort til kunstneriske objekter?

Litteratur på Blå snakker med deltakere fra kunstneriske prosjekter som omhandler de papirløses situasjon. Det blir også servert smakebiter fra flere av prosjektene.

Med blant andre: Leder for Antirasistisk senter Kari Helene Partapuoli, forfatter og initiativtager til Nationaltheatrets ”Papirløse fortellinger” Marco Demian Vitanza, redaksjonsmedlem Oslo Poesifestival Tore Stavlund, talsperson for Palestinerleiren Mohamed Ganam, medvirkende i ”Papirløse fortellinger” Kjersti Botn Sandal og produksjonsassistent fra Nationaltheatret Kristin Fladmoe Wolmer. Av sikkerhetsmessige hensyn kan navnet til noen av deltakerne ikke oppgis.

Programleder: Ingrid Kvamme Fredriksen fra Litteratur på Blå.

Tirsdag 24. januar klokka 19:00. Denne gangen er vi altså i Palestinerleiren ved Kulturkirken Jakob, Hausmannsgate 14, og ikke på Blå. CC: Gratis!