Back to All Events

Fantastiske bøker: Gunnhild Øyehaug

  • Blå 9c Brenneriveien Oslo, Oslo, 0182 Norway (map)

Velkommen til en dybdesamtale med Gunnhild Øyehaug om hennes bøker som en del av det fantastiske segmentet i norsk samtidslitteratur.

Gunnhild Øyehaug er forfatter og lærer ved Skrivekunstakademiet i Hordaland. Hun har skrevet en rekke romaner, novellesamlinger og essays og er for tiden aktuell med romanen "Presens Maskin" på Kolon Forlag.

I "Presens Maskin" er ikke mye ulikt fra vår verden bortsett fra en mor og datter som er adskilt i to parallelle universer som følge av en feillesning. Hva gjør fantastiske elementer med skjønnlitteraturen? Har de en plass i den norske prosaen?

Vi inviterer til en samtale om "Presens Maskin", forfatterens forhold til det fantastiske og hvilken betydning forfattere som Gogol, Kafka, Borges, Olav H. Hauge – samt Charlie Kaufman og Michel Gondry har hatt for hennes skrivepraksis.

Gunnhild Øyehaug intervjues av Julia Wiedlocha fra redaksjonen til Litteratur på Blå.


Dørene åpner kl. 19.00. Samtalen starter kl. 19.30
cc: 50 kr

Earlier Event: March 8
Kroppen