Back to All Events

Debutant-lesesirkel på Blå

  • Blå 9 Brenneriveien Oslo, Oslo, 0182 Norway (map)

Sommeren er på hell og det er på tide å ta fatt på den omfangsrike bokhøsten. For å hjelpe en stakkars leser med å navigere seg igjennom høstens utgivelser, har Litteratur på Blå-redaksjonen invitert et knippe av høstens debutanter til å delta i en lesesirkel med en liten tvist: forfatterne skal presentere hverandres utgivelser. Hver forfatter vil få utdelt en av de andre debutantene sine bøker, og skal deretter presentere teksten, før forfatterne leser opp fra sine egne tekster.

Forvirrende? Kom og få det hele oppklart på Blå 6. september. Debutantene som bidrar, er:

Marie Aubert (f. 1979). «Kan jeg bli med deg hjem» er hennes debutbok. For åpningsnovellen i denne samlingen vant Marie Aubert novellekonkurransen Litteratur på Blå arrangerte i samarbeid med Vinduet våren 2013.

Maiken Horn Bolset (f. 1989). Hun har blant annet studert ved Skrivekunstakademiet i Hordaland. «Narr» er hennes skjønnlitterære debut.

Jon Krog Pedersen (f. 1981). Han har bakgrunn fra litteraturvitenskap, restaurantbransjen og tv-bransjen. I 2013 vant han skrivekonkurransen til Aschehoug Stemmer med pamfletten «Også min kamp». «Bekymringsmelding for Hanna Tidemann» er hans første roman.

Sara Sølberg (f. 1983). Sølberg har blant annet gått forfatterstudiet i Tromsø. «Seismiske smell» er hennes debutbok.

CC: 50 kr

Earlier Event: August 30
Unica Zürn - Mørk vår
Later Event: September 13
HEKS / Slippfest Fett 3/2016 / Nosizwe